Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Betekenis van kleur

Onze zintuigen worden dagelijks geprikkeld door kleuren. Kleuren geven betekenis aan voorwerpen, dingen, logo’s en mensen. Kleuren geven iets of iemand een uitstraling. Soms opvallend, soms minder zichtbaar. Er zijn vele kleuren in ons leven die we bewust en onbewust gebruiken, kopen of bijvoorbeeld aantrekken. Ze kunnen warm of koel zijn, leven- dig of juist rustig. Kleuren kunnen spreken!

Het gebruik van kleuren krijgt meer inhoud als we weten welke kleuren er zijn, hoe ze zijn opgebouwd, wat ze kunnen betekenen en welk effect ze hebben in onze communicatie. Be- wust en onbewust associëren we kleuren met een bepaalde (persoonlijke) betekenis. Kennis en bewust gebruik van kleuren stelt ons in staat onze communicatie een extra dimensie en meer inhoud te geven.

Doel van de workshop

In de workshop krijgen de deelnemers op een interactieve manier informatie over de betekenis en het gebruik van kleuren. Tevens doen zij kennis op over de opbouw en combinaties van kleuren en de toepasbaarheid ervan in zakelijk gebruik.

Voor meer en praktische informatie download je in de rechterkolom van deze pagina het pdf-bestand over deze workshop.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze workshop download je het pdf-bestand Betekenis van kleuren in communicatie. Hierin vind je ook informatie over de kosten en andere praktische zaken.


Naast 'Betekenis van kleur in communicatie' bieden we de volgende open trainingen: