Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Etiquette

Door alleen de juiste kleding dragen, maak je niet automatisch de juiste indruk. Het gaat er ook om hoe je de kleding draagt en hoe je je gedraagt. Er zijn geschreven en ongeschreven regels bij zakelijke en sociale gelegenheden. Het is belangrijk om de basisregels te kennen. Naast je uiterlijk is je houding en je lichaamstaal van groot belang hoe je overkomt.

Zakelijke dresscode

Er horen regels bij je functie, je bedrijf of de branche waarin je werkt. Heb je een bespreking, presentatie of een sollicitatie, dan kan het verstandig zijn onderzoek te doen naar de dresscode van een bedrijf (als deze er is natuurlijk). Stem je kleding af op de bedrijfscultuur en op je functie.

Tenue de ville, smart casual, black tie

Uitgenodigd voor een formele gelegenheid? Wat draag je tijdens zo’n bijeenkomst? En wat is het verschil tussen tenue de ville, smart casual en black tie? Voorkom dat je de plank mis slaat en dress to impress, bij elke gelegenheid.

Altijd de juiste keuze

u-Men geeft advies over de juiste kledingkeuze voor elke gelegenheid en leert je wat wel en niet hoort. Zo voorkom je stijlmissers en zorg je dat je jezelf presenteert als man van de wereld zonder daarbij jezelf en je eigen stijl te verliezen. Of het nu zakelijk of vrije tijd is. u-Men adviseert je graag over de algemene regels, maar kan ook voor specifieke gelegenheden het juiste advies geven.