Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Persoonlijk advies

 

Kleur- en stijladvies

De juiste kleding dragen, die bij jouw persoon en bij je imago past: dat begint bij een onderbouwd kleur- en stijladvies van u-Men. Op basis van een bewezen succesvolle methodiek, kan u-Men bepalen welk kleurtype je bent en je kleurkeuze daarop inrichten. Met een persoonlijke stijlanalyse heb je een duidelijke richtlijn voor de beste kledingstijl die past bij jouw postuur en gezicht.

De juiste kleur versterkt je uitstraling en vergroot je vertrouwen

De kleur van je huid, haar en ogen bepalen met name welk kleurtype je bent. u-Men biedt je een praktisch kleuroverzicht voor de kleuren, tinten en nuances die het beste bij je passen. Daarmee heb je het belangrijkste instrument in handen om steeds de juiste keuze te maken voor je zakelijke en casual kleding. Je zult gaan ervaren dat de juiste kleur je uitstraling versterkt en je zelfvertrouwen vergroot. Vraag vandaag nog een kleuradvies aan van u-Men, daar heb je vele jaren profijt van!

Elke man een unieke stijl

Iedere man heeft een unieke kledingstijl die het beste in hem bovenbrengt. Die wordt onder meer bepaald door je postuur, lichaamsverhoudingen en gezichtvorm, maar ook door je eigen voorkeur. Als man heb je doorgaans minder keuze uit beschikbare kleding dan een vrouw, dus de kleren die je kiest, moeten een schot in de roos zijn.

 

Personal Shopping

De reden waarom mannen doorgaans minder aandacht besteden aan kleding en uiterlijk? Niet belangrijk, weinig tijd, geen zin, mijn partner koopt mijn kleren. Toch is het investeren in de juiste garderobe misschien wel de beste investering die je kunt doen. u-Men begeleidt je op een professionele manier om doordacht en doelgericht de juiste garderobe samen te stellen. Op verzoek doen wij een garderobecheck en kunnen we je begeleiden bij de aanschaf van je complete garderobe. 

 

Koopadvies

Wat zijn de beste mannenmodewinkels die passen bij je stijl, je voorkeur en je budget? Welke kledingzaak denkt met je mee, besteedt echt tijd aan jou en geeft je deskundig advies? u-Men heeft de kennis en ervaring om voor jou de beste adressen te selecteren in het omvangrijke aanbod. Voor elke vraag en behoefte de beste oplossing.

 

Maatkleding

Naast confectiekleding die uitstekend kan passen, adviseert u-Men ook over maatkleding. Tegenwoordig is maatkleding steeds populairder en dat is niet voor niets. Een pak of hemd op maat staat vaak zoveel beter en is ook nog eens goed betaalbaar. Welk postuur je ook hebt, je unieke kledingstuk is op je lijf gesneden. u-Men werkt samen met een professionele leverancier van maatkleding. En, wist je dat slechts 5% van de mannen kan volstaan met confectie?

Contact & Aanmelden

Wil je contact opnemen met u-Men of wil je je opgeven voor een van de open trainingen, klik dan hier voor het contactformulier.