Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Imagoscan: snel en concreet advies in anderhalf uur

u-Men heeft voor mannen die snel en doelgericht een analyse willen over hun uiterlijk en kleding een imagoscan ontwikkeld. Deze scan geeft je concreet antwoorden op de vragen welke stijlen en kleuren het beste bij je kledingkeuze passen. Aan de hand van je persoonlijkheid, postuur, gezichtsvorm, kledingstijl en lichaamsmaten adviseren we je hoe je je het beste kunt kleden passend bij de gelegenheid. Natuurlijk kijken we ook naar je eigen persoonlijke voorkeuren.

Personal Shopping

De reden waarom mannen doorgaans minder aandacht besteden aan kleding en uiterlijk? Niet belangrijk, weinig tijd, geen zin, mijn partner koopt mijn kleding. Toch is het investeren in de juiste garderobe misschien wel de beste investering die je kunt doen. u-Men begeleidt je op een professionele manier om doordacht en doelgericht de juiste garderobe samen te stellen. Op verzoek doen wij een garderobecheck en kunnen we je begeleiden bij de aanschaf van je complete outfit. 

De beste adressen voor jouw stijl en budget

Wat zijn de beste mannenmodewinkels die passen bij je stijl, je voorkeur en je budget? Welke kledingzaak denkt met je mee, besteedt echt tijd aan jou en geeft je deskundig advies? u-Men heeft de kennis en ervaring om voor jou de beste adressen te selecteren in het omvangrijke aanbod. Voor elke vraag en behoefte de beste oplossing.

Confectiekleding en maatkleding

Naast confectiekleding die uitstekend kan passen, adviseert u-Men ook over maatkleding. Tegenwoordig is maatkleding steeds populairder en dat is niet voor niets. Een pak of hemd op maat staat vaak zoveel beter en is ook nog eens goed betaalbaar. Welk postuur je ook hebt, je unieke kledingstuk is op je lijf gesneden. u-Men heeft uitstekende contacten met diverse professionele leveranciers van maatkleding. En, wist je dat slechts 5% van de mannen kan volstaan met confectie?

Persoonlijke begeleiding

u-Men wordt ook steeds vaker met succes ingeschakeld voor een deskundig advies voor een persoonlijke garderobe. Dat advies begint altijd met een imagoscan, een analyse van jouw huidige en gewenste uitstraling en de daarbij behorende outfit. Wat kan blijven, wat voldoet niet meer? Wat ontbreekt nog en wat kan beter?

Als personal shopper begeleiden we je graag bij het samenstellen en aanschaffen van een garderobe op maat. Confectie en/of maatkleding? Aan jou de keuze!