Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Kleur- en stijladvies

De juiste kleding dragen, die bij jouw persoon en bij je imago past: dat begint bij een onderbouwd kleur- en stijladvies van u-Men. Op basis van een bewezen succesvolle methodiek, kan u-Men bepalen welk kleurtype je bent en je kleurkeuze daarop inrichten. Met een persoonlijke stijlanalyse heb je een duidelijke richtlijn voor de beste kledingstijl die past bij jouw postuur en gezicht.

De kleuren die bij je passen

De kleur van je huid, haar en ogen bepalen met name welk kleurtype je bent. u-Men biedt je een praktisch kleuroverzicht voor de kleuren, tinten en nuances die het beste bij je passen. Daarmee heb je het belangrijkste instrument in handen om steeds de juiste keuze te maken voor je zakelijke en casual kleding. Je zult gaan ervaren dat de juiste kleur je uitstraling versterkt en je zelfvertrouwen vergroot. Vraag vandaag nog een kleuradvies aan van u-Men, daar heb je vele jaren profijt van!

Elke man een unieke stijl

Iedere man heeft een unieke kledingstijl die het beste in hem boven brengt. Die wordt onder meer bepaald door je postuur, lichaamsverhoudingen en gezichtvorm, maar ook door je eigen voorkeur. Als man heb je doorgaans minder keuze uit beschikbare kleding dan een vrouw, dus de kleren die je kiest, moeten een schot in de roos zijn.

Kleuradvies en stijlanalyse

Een persoonlijke kleur- en stijlanalyse van u-Men biedt je de oplossing. Het resultaat is dat je voortaan geen enkele moeite meer hebt om snel en efficiënt de juiste keuze te maken voor pak, hemd, broek, trui of jas. Dat scheelt aanzienlijk in tijd, maar ook in de kosten!