Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesDoelgericht. Doortastend. Drive.
Het is tijd voor de NIEUWE JIJ!

Er komt een moment

Dat je niet meer overtuigend bent

Welke kleur past bij jou?

De kleur die bij je past is

Meer hierover weten?

Welke kleur past bij jou?

Kleuren hebben betekenis. Jouw persoonlijkheid zegt iets over wie je bent. Maar soms wil je eens anders zijn. Kleuren kunnen je persoonlijke eigenschappen zichtbaarheid geven. Doe nu de test en ontdek wat kleuren met je kunnen doen en wat ze betekenen in jouw uitstraling.

Vraag 1 / 5

Hoe kom jij over?

 1. AAttent
 2. BBetrokken
 3. CBekwaam
 4. DEnthousiast

Vraag 2 / 5

Hoe kom jij over?

 1. AElegant
 2. BFormeel
 3. CGeorganiseerd
 4. DEnergiek

Vraag 3 / 5

Hoe kom jij over?

 1. AOptimistisch
 2. BDominant
 3. COprecht
 4. DOrigineel

Vraag 4 / 5

Hoe kom jij over?

 1. ARustig
 2. BSympathiek
 3. CIngetogen
 4. DOvertuigend

Test

Als je een mooi kledingstuk ziet, ben je vaak gebonden aan de kleur daarvan. De betere mannenmodezaken bieden je meerdere kleuren aan van bijvoorbeeld een hemd, trui of das. Wel zo prettig, je kunt tenminste je favoriete kleur kiezen. Maar wat is jouw favoriete kleur? En is dat ook de kleur die het beste bij je past?

Maak het spannender en krachtiger

Donkerblauw, zwart en grijstinten bepalen vaak het zakelijke modebeeld. Dat lijkt een veilige keuze, maar het is meteen ook de minst spannende keuze. Hoe maak je je combinatie krachtiger of sprekender, dominanter of toegankelijker? Kies je een andere kleur voor het totale pak of geef je persoonlijke accenten door middel van kleur in de accessoires?

Doe de kleurtest

Elke kleur heeft een betekenis en een effect. Durf kleur toe te passen en laat zien wie je bent. Doe de test en ontdek de kleuren die bij je passen en die je goed staan.

Kleuren maken de man

Kleren maken de man. Kleuren maken je als man compleet. Met de juiste kleuren en combinaties versterk je je uitstraling. Een kleur die niet bij je past - hoe mooi misschien ook - kan juist afbreuk doen aan je uitstraling. u-Men geeft je op basis van aantoonbaar succesvolle methodieken een persoonlijk kleuradvies.

Wil je meer weten? Neem contact op.