Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Over ons

Nederlandse mannen staan niet bepaald bekend om hun voortreffelijke kledingstijl. Veel mannen hebben geen tijd of zin om er aandacht aan te besteden of laten het over aan hun partner. Gelukkig verandert er wel iets: steeds meer mannen zien in dat kleding en uiterlijk voor een belangrijk deel bepalen hoe ze benaderd en gerespecteerd worden. Zakelijk en privé.

Toonaangevende Nederlandse stijlspecialist

u-Men is een toonaangevende Nederlandse stijlspecialist die mannen adviseert en traint om zich beter te presenteren en te profileren. Dat doen we op een onderbouwde en bewezen succesvolle manier. Walter Fauser, ontwikkelaar en eigenaar van u-Men, is hoogopgeleid op het gebied van imago, mode en stijl en heeft hier veel ervaring mee. u-Men staat daarbij voor een zakelijke en mannelijke aanpak, gericht op resultaat en effectiviteit.

Tijdwinst, zelfvertrouwen en kostenvoordeel

Een goed advies over kleur en stijl levert mannen tijdwinst, zelfvertrouwen, onafhankelijkheid en kostenvoordelen op. Nooit meer thuiskomen met miskopen die na één keer dragen onderin de kast verdwijnen, nooit meer onzekerheid over je kleding op zakelijke of sociale gelegenheden, nooit meer urenlang dwalen door winkelstraten of surfen langs webwinkels zonder resultaat. Voortaan kies je zelf de kleding die je mooi vindt en weet je dat je er stáát.  

u-Men is tevens aangesloten bij de Vereniging van Image Professionals. Klik op het logo voor de site van de Vereniging van Image Professionals.

 

Persoonlijk en voor bedrijven

u-Men biedt persoonlijk advies en begeleiding en organiseert workshops voor bedrijven en instellingen. Altijd praktisch en direct toepasbaar.

u-Men adviseert ook organisaties over corporate kledingstijl en de juiste kleding- en kleurkeuze voor de winkelvloer en de werkplek.

Neem contact met ons op voor een afspraak die je veel zal opleveren: nu en op de langere termijn!

 

u-Men in het nieuws >