Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Nieuws en aanbiedingen

u-Men werkt samen met gespecialiseerde partners

u-Men werkt al geruime tijd samen met diverse partners. Iedere partner kenmerkt zich door hun persoonlijke aandacht, passie en kennis voor het vak en vooral tijd voor de klant. Kijk bij onze pagina 'partners' en laat je inspireren!

Onderscheid je nu in het nieuwe jaar met een krachtige eerste indruk: doe de Imagoscan.

Wil je carriere maken? Of succesvol solliciteren?

u-Men heeft een unieke imagocheck ontwikkeld om je snel, concreet en doelgericht te adviseren om je juiste uitstraling, kleuren en stijl in je kleding te herkennen en te gebruiken voor een succesvol en prettig contact. In anderhalf uur helpen we je met direct toepasbare praktische tips en wetenswaardigheden zodat je echt niet meer miskoopt en de outfit kunt dragen die echt bij jou en de gelegenheid past. 

Voor een imagocheck betaal je tot 1 maart 2015 slechts € 129,- incl. BTW. Interesse? Bel ons voor een nadere kennismaking of afspraak. 

Pinterest, ons online prikbord.

u-Men beschikt nu over een online prikbord met veel inspirerende foto's die je kunnen helpen om je stijl en look te ontwikkelen. Onderwerpen als schoenen, pakken en kleur in je kleding zijn te vinden op Pinterest. Klik hier om de link te bezoeken. En, deel ze gerust met anderen. 

Maatkleding

Steeds meer mannen tonen interesse in maatkleding. Niets voelt beter dan een pak of hemd op maat. Het stoffenaanbod is breed en de prijzen zijn vriendelijker. u-Men werkt met een professionele partner en begeleidt je in het samenstellen en aanschaffen van je nieuwe outfit op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden en werkwijze, laat het ons weten.

Leren laptoptassen voor het juiste detail

u-Men biedt je diverse accessoires aan voor een passende uitstraling. De tas is immers een belangrijk onderdeel van je outfit.

u-Men biedt een totaalassortiment lederen laptoptassen van Plevier Lederwaren. De wintercollectie 2014/2015 is uitgebreid met een aantal sportieve modellen. Bekijk de collectie en laat je verrassen. u-Men helpt je verder bij de juiste keuze en aankoop.

Meer informatie

Interesse in maatkleding, een laptoptas of een van onze andere accessoires? Neem contact op met   u-Men voor meer informatie en de prijzen.