Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Over u-Men

Nederlandse mannen staan niet bepaald bekend om hun voortreffelijke kledingstijl. Veel mannen hebben geen tijd of zin om er aandacht aan te besteden of laten het over aan hun partner. En over hun totale uiterlijk, voorkomen en gedrag maar te zwijgen. Gelukkig verandert er wel iets: steeds meer mannen zien in dat een representatieve en prettige uitstraling voor een belangrijk deel bepaalt hoe ze benaderd en gerespecteerd worden. En, hoe ze gezien willen worden. Zakelijk en privé.

Toonaangevende Nederlandse imagospecialist

u-Men is een toonaangevende Nederlandse imagospecialist die mannen adviseert en traint om zich beter te presenteren en te profileren. Dat doen we op een onderbouwde en bewezen succesvolle manier. Walter Fauser, ontwikkelaar en eigenaar van u-Men, is hoogopgeleid op het gebied van imago en stijl en heeft in de loop van de jaren veel kennis en expertise opgebouwd. u-Men staat daarbij voor een zakelijke en mannelijke aanpak, gericht op resultaat en effectiviteit.

Tijdwinst, zelfvertrouwen en kostenvoordeel

Een goed imagoadvies levert mannen tijdwinst, zelfvertrouwen, onafhankelijkheid en kostenvoordelen op. Nooit meer onzekerheid over je kleding op zakelijke of sociale gelegenheden, nooit meer twijfel hoe je het best overkomt in je functie en hoe je het best anderen aan je bindt. Voortaan kies je zelf de totale uitstraling die bij je past en weet je dat je er stáát.  

Persoonlijk & Zakelijk

u-Men biedt persoonlijk advies en begeleiding en organiseert workshops voor bedrijven en instellingen. Altijd praktisch en direct toepasbaar.

u-Men adviseert ook organisaties over corporate kledingstijl en de juiste kleding- en kleurkeuze voor de winkelvloer en de werkplek.

Neem contact met ons op voor een afspraak die je veel zal opleveren: nu en op de langere termijn!