Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Partners

u-Men werkt samen met diverse partners op het gebied van uiterlijk, lichaamstaal en kleding. Iedere partner is specialist in zijn of haar eigen vakgebied. Door het gericht inzetten van deze partners kan u-Men je een kwalitatief goed programma op maat aanbieden. Zij brengen ook onze adviezen bij onze klanten in praktijk.

Onze partners


Rietbergh
 

Rietbergh is in 2006 opgericht door Rutger en Daphne Janssen met als doel de Nederlandse man maatpakken te leveren van topkwaliteit. Rietbergh is er voor alle mannen voor wie stijlvolle maatkleding met draagcomfort van belang is. Dit betekent dat de maatpakken van Riet-bergh niet alleen bestemd is voor mannen in representatieve func- ties, Rietbergh levert ook trouwkostuums op maat en alle kleding voor feestelijke gelegenheden. Rietbergh is er voor zijn klanten. Zo mogen we ook de nieuwslezers en de verslaggevers van het NOS journaal tot onze klanten rekenen.

Sébastien F.

Sébastien F. is de kledingzaak voor de mannelijke mode-adapten. De eigenaren, Pieter en Sebas weten hun collectie zo op elkaar af te stemmen dat alles met elkaar te combineren is. De franse inrichting ademt exclusiviteit die betaalbaar en laagdrempelig is. Diverse merkkleding wordt afgewisseld met het eigen huislabel. De collecties zijn geschikt voor zowel de stijlvolle businessman als voor mannen die van casual en trendy houden.

Tijssen Mode 

Tijssen mode is al jaren een begrip in Nijmegen als het gaat om herenmode. Tijssen heeft een breed assortiment aan luxe kleding voor de stijlvolle man. Het aanbod onderscheidt zich in draagbare en onderscheidende mannenkleding en accessoires. Zowel de vrije tijd als business man die stijl weet te waarderen slaagt bij Tijssen. Je vindt Tijssen mode in een van de statige panden aan het begin van de Oranjesingel in Nijmegen.

Hoogenboom Men

Kleren maken de man. Dat weten we bij Hoogenboom al jaren. Daarom is onze collectie die zo'n 70 merken omvat, altijd elegant en van hoge kwaliteit. Onze mode-adviseurs staan klaar om u eerlijk, persoonlijk en met enthousiasme te adviseren. Hiervoor hebben we een collectie van ruim 70 merken. Klinkende namen maar ook bijzondere labels die elders in Nederland nauwelijks verkocht worden. Hoogenboom heeft een scherp oog voor trends die u ongetwijfeld zullen aanspreken. Wat maakt ons uniek? De combinatie van exclusiviteit en laagdrempeligheid. We ontvangen u graag in onze winkel.

Beaumelle  

Danielle van de Beurcht van Beaumelle is imago adviseur van met ruim 18 jaar ervaring in het bedrijfsleven op gebied van o.m. marketing en communicatie. Sinds 2009 helpt zij als imago adviseur professionals hun uitstraling te verbeteren voor zichtbaar zakelijk succes. Dit gebeurt zowel individueel als in groepsverband.

Haar opdrachtgevers bevinden zich in de zakelijke en financiële dienstverlening (waaronder banken en advocatuur), ICT, overheid, zorg, onderwijs en energiesector.  

Plevier 

Plevier is een business- en laptoptassen specialist. We vervaardigen kwalitatief hoogwaardige handgemaakte all-in-one lederen tassen. De laptoptassen van Plevier hebben een moderne styling en een representatieve uitstraling. De modellen van onze collectie zijn daarnaast voorzien van slimme vakjes voor o.a. een laptop, tablet, usb stick, visitekaartjes, mobiele telefoon, organizer, muis en bekabeling. Hiermee biedt Plevier de functionaliteit waar jij als gebruiker behoefte aan hebt. 

Patrizia Bos 

Instituut Patrizia Bos is gespecialiseerd in de behandeling van de huid. Patrizia Bos heeft sinds 1982 een instituut in Nijmegen. Bij instituut Patrizia Bos kan ook de man terecht voor gespecialiseerde behandelingen en peelings om huidproblemen op te lossen en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De huid van de man is anders dan de huid van de vrouw, maar ook de moderne man wil er energiek, gezond en verzorgd uitzien; Patrizia Bos is hierin gespecialiseerd en kan u hierbij optimaal helpen. Met hun eigen lijn huidproducten voor de man ondersteunt u thuis de  behandelingen. U vindt haar instituut in winkelcentrum de Molenpoort (eerste etage) in het hartje van Nijmegen. Als klant van u-Men kunt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek en ontvangt u standaard 10% korting.

Mannen in Stijl

Mannen in Stijl is een online winkel voor de man die voor kwaliteit gaat. Mannen in Stijl heeft een ruim aanbod aan handgemaakte herensokken en kousen uit Italië en Unieke Italiaanse stropdassen en pochetten. Alle luxe en stijlvolle accessoires worden met de grootst mogelijke aandacht en precizie geproduceerd, waardoor het draagcomfort optimaal is. Kijk voor het complete aanbod op www.manneninstijl.nl.

De Heerenkamer Kappers 

De Heerenkamer Kappers is een klassieke barbier in een van de oudste straten van het centrum van Nijmegen. In onze barbershop knippen en scheren wij coupes en baarden volgens de laatste trends. De inrichting van de salon van eigenaar Theo van de Wouw is strak, maar zeer sfeervol en functioneel. In combinatie met uiterst vakbekwaam personeel en een aanbod van exclusieve topproducten maakt dat van De Heerenkamer Kappers een zaak waar mannen graag vertoeven. Onze mensen hebben allen ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in het herenvak. Het team is altijd op de hoogte van de nieuwste trends doordat regelmatig seminars worden gevolgd.

Optiek De Boer 

Optiek De Boer is een familiebedrijf waar de broers Wim en Paul de Boer eigenaar van zijn. Het bedrijf is gestart in 1954 in Friesland en is in dat jaar naar Nijmegen verhuisd. De optiek bestaat volgend jaar 60 jaar. In 2008 is het aanbod uitgebreid met de Sunshop. Het team bestaat uit zes mensen. Optiek De Boer volgt altijd haar eigen filosofie en onderscheidt zich door goed advies en altijd aandacht voor de klant.