Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Personal Branding

Iedereen heeft een eigen stijl die aan anderen laat zien wie je bent en wat je bent. Je stijl is een belangrijk instrument om de gewenste indruk te wekken. Zie jezelf als een merk en zorg ervoor dat jouw merk de juiste beelden en associaties oproept.

Hoe sterk is jouw merk?

Personal branding is de manier om jezelf te presenteren zoals jij dat wilt. Functioneel en doelgericht. Je wilt jezelf onderscheiden en je wilt dat je bij elke gelegenheid een prettige en positieve indruk maakt. Dat is meer dan de juiste kleding dragen. Het gaat om je totale uitstraling.

Trainingen, workshops en persoonlijk advies

u-Men verzorgt diverse incompany en open trainingen en workshops om jouw personal brand te ontwikkelen en te verbeteren. We bieden je onder andere specifieke sollicitatietraining en carrièreadviezen. Doelgerichte bijeenkomsten om in een zakelijke omgeving representatief voor de dag te komen en om je persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken.

Persoonlijk imago

u-Men is gespecialiseerd in personal branding. We geven persoonlijk advies om jouw merk te versterken. En we verzorgen workshops en trainingen om te leren hoe kledingkeuze, accessoires en de manier waarop je de kleding draagt, positief bijdragen aan je uitstraling en imago.