Berg en Dalseweg 3 | 6521 JA Nijmegen | 06 52 36 71 32 | info@umen.nl


training & adviesWil jij ook de juiste

Wil jij ook de juiste

indruk achterlaten?

Wil jij je zichtbaar

Wil jij je zichtbaar

onderscheiden?

Wil jij de juiste uitstraling hebben

Wil jij de juiste uitstraling hebben

bij iedere gelegenheid?

Laat zien wie je bent, laat zien hoe het hoort!

Walter Fauser

Walter Fauser heeft door werkervaring, training en opleiding een brede expertise opgebouwd in mode, stijl en personal branding. Hij heeft veel ervaring in de verkooppraktijk en trainde en coachte individuele verkopers en verkoopteams. Hij heeft bovendien diverse organisaties ondersteund in het realiseren van hun commerciële doelstellingen. Inmiddels heeft hij die kennis en ervaring vertaald naar personal branding: adviseren hoe iemand zichzelf het beste 'verkoopt' door gebruik te maken van lichaamstaal en het uiterlijk.

Toonaangevend in kleur- en stijladvies

Walter heeft met succes diverse imago, kleur- en stijlopleidingen afgerond. u-Men is inmiddels een succesvolle en toonaangevende onderneming in imagoadvies. Walter begeleidt mannen in de zoektocht naar hun imago en de juiste uitstraling. Daarnaast stijlt, traint en coacht hij bedrijven en organisaties bij het realiseren van een doeltreffende corporate uitstraling. Ook ontwikkelt hij de juiste stijl voor de winkel- en werkvloer. 

Enthousiast, kritisch, betrouwbaar

De werkwijze van Walter kenmerkt zich als persoonlijk, mensgericht, gestructureerd maar flexibel. Passie en enthousiasme voor het vak zijn daarbij belangrijk. Zijn advies is kritisch en betrouwbaar. Het uitgebreide profiel van Walter is ook te vinden op LinkedIn.